VERZENDING

Uw pakket wordt standaard verzonden via PostNL tegen het tarief wat weergegeven wordt in de webshop.
Staat er in de omschrijving dat het product niet verzonden kan worden, dan is het helaas te groot. U kunt dan wel afhalen, of het door ons laten bezorgen!

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via woodenwoolys@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij producten die voor u op maat gemaakt worden is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.